Čestitka novoimenovanom načelniku GS OSRH

Članovi Hrvatskog generalskog zbora uputili su pismo čestitke general pukovniku Mirku Šundovu na preuzimanju nove i odgovorne dužnosti.

Izvorni sadržaj pisma u cijelosti možete pročitati pod OPŠIRNIJE 

 

Poštovani gospodine generale Mirko Šundov,

u ime svih članova Hrvatskog generalskog zbora i osobno, od srca Vam čestitam na preuzimanju dužnosti načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske. Želim Vam puno uspjeha u obavljanju ove časne dužnosti.

Pred Vama su novi izazovi, zadaće i odgovornosti, za koje sam siguran kako ćete na osnovi svog znanja, stručnosti i iskustva uspješno obavljati.

Vjerujem kako ćete raditi na što većoj profesionalizaciji, poboljšanju uvjeta života, obuke i uvježbanosti pripadnika OS RH, na svim razinama u cilju spremnosti za provedbu svih zadaća, čime će OS RH i dalje biti jamac sigurne budućnosti naše domovine.

Stojimo Vam na raspolaganju za otvorenu komunikaciju o svim pitanjima. Ono što Vam mi možemo ponuditi jest naše znanje i kompetencije te se nadam, kako ćemo zajedničkom suradnjom doprinijeti promicanju vrijednosti Domovinskog rata kao jednog od temelja integriteta hrvatskog društva.

S poštovanjem.

 za   HRVATSKI  GENERALSKI  ZBOR

      Predsjednik:  Pavao Miljavac,  general zbora