Vijesti

Prijam u Ministarstvu obrane

Ministar obrane Mario Banožić u petak 17. ožujka 2023. godine susreo se u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske s predstavnicima Hrvatskog generalskog zbora u sastavu predsjednik Marinko Krešić i potpredsjednici Mladen Kruljac i Frane Tomičić.

Istaknuvši kako će se uspješna suradnja Ministarstva obrane i Hrvatskog generalskog zbora nastaviti i dalje, ministar obrane predstavnike Hrvatskog generalskog zbora, između ostalog, upoznao je s daljnjim planovima modernizacije i opremanja Hrvatske vojske.

“Smatram kako je razmjena iskustava s onima koji su stajali na prvoj crti obrane Domovine, ključna za daljnji razvoj sposobnosti Hrvatske vojske. Zajedno gradimo još snažniju i moderniju vojsku, uvijek spremnu za suočavanje sa svim izazovima koji se pred nju postave”, rekao je ministar Banožić.

Članovi Hrvatskog generalskog zbora na sastanku su predstavili svoje buduće projekte i planove koje je ministar obrane u potpunosti podržao.

General Krešić zahvalio je Ministarstvu obrane na podršci u njihovom radu te istaknuo kako podupiru sve one aktivnosti koje pridonose razvoju Oružanih snaga, ali i poboljšanju uvjeta života i rada hrvatskih vojnikinja i vojnika.

Na temelju vijesti iz MORH/foto MORH

Krešimir KašparPrijam u Ministarstvu obrane

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)