Vijesti

XXII. sjednica Upravnog odbora

U utorak 24. listopada 2023. godine održana je XXII. sjednica Upravnog odbora Hrvatskog generalskog zbora. Nakon uvodnog obraćanja predsjednika HGZ-a Marinka Krešića, članovi Upravnog odbora raspravili su i jednoglasno prihvatili informacije te donijeli konkretne  odluke  u svezi s predloženim točkama Dnevnog reda.

Članovi Upravnog odbora su nakon provedene rasprave donijeli Smjernice za izradu planova rada funkcionalnih cjelina HGZ-a za 2024. godinu. Prihvaćeno je izvješće o realizaciji plana obilježavanja važnijih datuma događanja iz Domovinskog rata u listopadu 2023. godine te je donesen plan obilježavanja za studeni 2023. godine. Nakon provedene rasprave usvojen je prijedlog programa obilježavanja Dana Hrvatskog generalskog zbora HGZ-a koje će se održati 7. studenoga 2023. godine u prostorijama HGZ-a.

Upravni odbor je razmotrio i donio odluke u svezi suradnje s više tijela, institucija i braniteljskih udruga. Prihvaćen je prijedlog uređenja prostora HGZ-a te je u skladu sa Statutom prihvaćeno više prijedloga Suda časti i Kadrovskog savjeta HGZ-a.

Krešimir KašparXXII. sjednica Upravnog odbora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)