Vijesti

XXIII. sjednica Upravnog odbora

U utorak 28. studenog 2023. godine održana je XXIII. sjednica Upravnog odbora Hrvatskog generalskog zbora na kojoj su raspravljene i jednoglasno prihvaćene date informacije te donesene konkretne  odluke  u svezi s točkama dnevnog reda.

Upravni odbor je nakon provedene rasprave prihvatio Plan obilježavanja događaja i obljetnica iz Domovinskog rata za prosinac 2023. godine i Kalendar obilježavanja značajnih datuma i obljetnica iz Domovinskog rata i hrvatske vojne povijesti za 2024. godinu. Upravni odbor prihvatio je i prijedloge planova aktivnosti funkcionalnih cjelina HGZ-a u 2024. godini te Prijedlog plana rada HGZ-a za 2024. godinu.

U svezi sa pripremom godišnjeg Sabora HGZ-a i Božićnog domjenka koji će se održati 14. prosinca 2023. godine, Upravni odbor je razmotrio i uvrdio prijedlog dnevnog reda Sabora i odredio izvjestitelje.  

Nakon provedene rasprave prihvaćene su informacije i donijete su odluke u svezi suradnje s više tijela i institucija. Prihvaćena je  inicijativa Hrvatskog diplomatskog kluba u svezi potpisivanja sporazuma o suradnji sa HGZ-a te je prihvaćena informacija o provedenim aktivnostima vezano za moguće preuzimanje dijela objekata za odmor.  

Upravni odbor je raspravio i prihvatio prijedlog tema za predavanja u HGZ-u tijekom 2024. godine.  

Krešimir KašparXXIII. sjednica Upravnog odbora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)