Vijesti

Sporazum o suradnji

U svečanostima obilježavanja Dana Općine Jakovlje i Dana hrvatskih branitelja Općine Jakovlje dana 25.travnja 2022. godine sudjelovao je i predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Marinko Krešić. Kod spomenika u Parku u centru Jakovlja i kod spomen ploče Adele Sixta na mostu u Jakovlju položeni su vijenci i zapaljene svijeće u znak zahvalnosti i sjećanja na one koji su dali svoj život u Domovinskom ratu.

Marinko Krešić i Dragan Poturica, predsjednik Gradskog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Zaprešića

Istoga dana potpisan je i Sporazum o programskoj suradnji između Hrvatskog generalskog zbora i Gradskog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Zaprešića. Navedenim sporazumom, koji su potpisali Marinko Krešić i Dragan Poturica, utvrđuje se interesna suradnja u području zaštite i promicanja hrvatskih nacionalnih i državotvornih interesa ciljano usmjerena na zaštitu i promicanje temeljnih vrijednosti hrvatskoga društva, a koje su proistekle iz Domovinskog rata.

Krešimir KašparSporazum o suradnji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)