Vijesti

Završen projekt “kako ostarjeti, a ne biti usamljen”

Dana 27. listopada 2022. u prostorima Hrvatskog generalskog zbora, organizirana je završna konferencija projekta ,,Kako ostarjeti, a ne biti usamljen,,. Projekt je uspješno priveden kraju sa svim ispunjenim ciljevima koji su bili propisani projektom.

Eva Kanižaj

Na Konferenciji je voditeljica projekta Eva Kanižaj izložila postignute ciljeve kroz dvije godine projekta te ocijenila da su isti uvelike premašili planirane.

Marinko Krešić

Predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Marinko Krešić iznio je glavne zaključke konferencija i javnih rasprava koje su se odvijale u sklopu projekta, a potpredsjednik Frane Tomičić prezentirao sažetak znanstvenog istraživanja pod nazivom „Perspektive i mogućnosti poboljšanja kvalitete življenja umirovljenih hrvatskih branitelja kroz sveobuhvatnu uključenost u život šire zajednice”.

Danijela Žagar

Na Konferenciji su nazočili Dražen Maksimović, predstavnik POU Zagreb te Danijela Žagar, predstavnica Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja koja je projekt pohvalila i ukazala na pozitivne strane ovakvog tipa društvenih aktivnosti u društvu. Na Konferenciji su također bili nazočni i korisnici programa, izvršitelji programa te predstavnici medija.

Za vrijeme Konferencije
Krešimir KašparZavršen projekt “kako ostarjeti, a ne biti usamljen”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)