Vijesti

Sućut Hrvatskog generalskog zbora obitelji Miljavac

Predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Marinko Krešić uputio je u ime Zbora i svoje osobno ime sućut obitelji iznenada preminulog počasnog predsjednika Pavla Miljavca:

„Poštovana obitelji Miljavac, s neizmjernom žalošću primili smo skoro pa nevjerojatnu vijest da je naš kolega i prijatelj, naš donedavni predsjednik i sadašnji počasni predsjednik iznenada preminuo.

Nema tih riječi kojima se obitelji može umanjiti tuga kada nas napusti naš voljeni, ali smo uvjereni da saznanje koliko je bio cijenjen i koliko je bio poštovan, kako u krugu svojih suboraca iz Domovinskog rata, svojih suradnika u vrijeme obavljanja dužnosti načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga i ministra obrane Republike Hrvatske, svojih kolega zastupnika u Hrvatskom saboru i svojih kolega generala i admirala u Hrvatskom generalskom zboru, bar malo u tome pomaže.

U vrijeme njegovog obnašanja dužnosti predsjednika Hrvatski generalski zbor je postao ozbiljan i na svim političkim razinama uvažavan partner i sugovornik u naporima pri očuvanju vrijednosti Domovinskog rata i rješavanju aktualnih problema obrane i nacionalne sigurnosti. Sadašnjem vodstvu Zbora ostavio je čvrsti temelj za daljnju nadogradnju i na tome smo mu zahvalni.

Ostat će nam u trajnom sjećanju njegova stručnost i požrtvovnost, principijelnost, smirenost i srdačnost, razboritost u raspravama i dosljednost u izgradnji jedne suvremene domovinske udruge, ali i u očuvanju jedinstva Hrvatskog generalskog zbora.

Primite iskrenu sućut u ime svih generala i admirala i ostalih članova Hrvatskog generalskog zbora i u moje osobno ime.

Predsjednik Hrvatskog generalskog zbora, general-bojnik Marinko Krešić“

Krešimir KašparSućut Hrvatskog generalskog zbora obitelji Miljavac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)