Vijesti

XXI. sjednica Upravnog odbora

U utorak 26. rujna 2023. godine održana je XXI. sjednica Upravnog odbora Hrvatskog generalskog zbora. Nakon uvodnog obraćanja predsjednika HGZ-a Marinka Krešića, članovi Upravnog odbora raspravili su i jednoglasno prihvatili informacije te donijeli konkretne  odluke  u svezi s predloženim točkama Dnevnog reda.

Članovi Upravnog odbora su nakon provedene rasprave donijeli Odluku o osnivanju Povjerenstva za pripremu obilježavanja Dana HGZ-a koje će se održati 7. studenog 2023. godine. Upravni odbor prihvatio je izvješće o realizaciji plana obilježavanja važnijih datuma događanja iz Domovinskog rata u rujnu 2023. godine te je donio plan obilježavanja za listopad 2023. godine.  Prihvaćeno je izvješće o realizaciji Obveznih smjernica za rad HGZ-a donesenih na XVII. proširenoj sjednici Upravnog odbora održanoj 1. lipnja 2023. godine u Svetom Križu Začretje.

Upravni odbor je također razmatrao i u skladu sa Statutom HGZ-a donio Poslovnik o Sudu časti HGZ-a, Poslovnik o radu funkcionalnih cjelina HGZ-a te Odluku o osnivanju funkcionalnih cjelina HGZ-a.

Krešimir KašparXXI. sjednica Upravnog odbora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)